SPORTJOB PRIVACY BELEID

SportJob levert kwaliteit en een hoge service. Daarbij hebben wij ons privacybeleid hoog in het vaandel staan staan.

SportJob waarborgt de privacy van haar opdrachtgevers, kandidaten en andere bezoekers van de website. Wij doen er alles om het bezoek tot een goede ervaring te maken en garanderen dat de informatie strik vertrouwelijk wordt behandeld en slechts wordt gebruikt voor het invullen van de vacatures van onze opdrachtgevers.

Informatie over de website bezoekers
Wij verzamelen informatie over bezoekers van onze website welke wij gebruiken om onze website te verbeteren. Dit doen wij aan de hand van statistieken die wij verzamelen over onze website. Wij bekijken dit bijvoorbeeld om te zien hoeveel gebruikers een bepaalde pagina bekijken en welke pagina’s het meest bezocht worden. Deze informatie wordt gebruikt om ons te helpen de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en te houden. En bovendien ervoor te zorgen dat wij informatie aanbieden die de bezoeker belangrijk vindt.

Privacy van gegevens
Wij ontvangen van onze opdrachtgevers en kandidaten verscheidene gegevens. De persoonlijke informatie die wij verkrijgen blijft vertrouwelijk. Wij verstrekken nooit informatie zoals naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming.

Curriculum Vitae (C.V.)
Kandidaten kunnen hun CV naar ons toesturen. Wij nemen deze door en bespreken deze met de kandidaat. Wij zullen deze gegevens nooit via het internet beschikbaar stellen. Het CV wordt opgeslagen in onze database waartoe slechts onze eigen recruiters toegang hebben. De gegevens zullen alleen naar potentiële werkgevers worden verstuurd na uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat.

Ethische gedragscode
Onze ethische gedragscode waarborgt de privacy richting opdrachtgevers en kandidaten. Kandidaten worden alleen voorgesteld aan de opdrachtgever nadat een interview is afgenomen en zij zijn geïnformeerd over de desbetreffende functie. Kandidaten stemmen in met het voorleggen van het CV aan de opdrachtgever. Daarnaast worden persoonsgegevens alleen aan de opdrachtgever verstrekt met toestemming van de kandidaat. Opdrachtgevers geven de informatie die in de vacaturebeschrijving moeten komen aan ons door. Na de bespreking van de vacaturebeschrijving wordt deze na goedkeuring van de opdrachtgever verstuurd naar kandidaten die voldoen aan de criteria van de vacature. SportJob neemt ten aanzien van bedrijfsgegevens en persoonsgegevens van opdrachtgevers en kandidaten volledige discretie in acht.

Voor vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, kun je een e-mail sturen naar info@sportjob.nl onder vermelding van privacy beleid.