HET SPORTJOB TEAM

Betrokkenheid en elkaar aanvullen is het mooiste wat er is.

SportJob bestaat uit een team van medewerkers met kennis en ervaring op het gebied van personeelsmanagement, arbeidsbemiddeling en een grote werving & selectie ervaring. Iedere medewerker heeft een eigen toegevoegde waarde binnen de organisatie. Ze passen bij elkaar en vullen elkaar aan. Daarbij trainen we veel in ons vakgebied. Het interviewen van kandidaten en opdrachtgevers is ons dagelijks werk. We besteden veel aandacht aan trainingen en persoonlijke groei. Want SportJob groeit naarmate wij zelf ook groeien.

De oprichters zijn Matthé de Jong, Martijn Dijkshoorn en Maarten van Vliet. Een Commercieel Econoom en Bedrijfskundigen van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan met het opzetten van vacaturebanken op internet en daarnaast ook steeds vaker het invullen van vacatures via werving & selectie is besloten om SportJob op te richten. Hiermee hebben werkgevers nu 1 aanspreekpunt voor vacatures die middels dit traject kunnen worden ingevuld. In de afgelopen jaren is uit ervaring gebleken dat het voor werkgevers in de sport & wellness steeds moeilijker wordt om snel aan goed personeel te komen. SportJob heeft een groot kandidatenbestand en heeft diverse specialisten rondlopen die weten hoe een succesvolle match tot stand komt.

De drie oprichters zijn ondernemende persoonlijkheden die continu streven naar kwaliteit in hun werk en het leveren van een top service naar de opdrachtgever.

Hieronder meer over de oprichters:

Matthé de Jong– Algemeen management
Matthé de Jong is binnen SportJob verantwoordelijk voor het Algemeen management. Matthé weet als geen ander een organisatie op te zetten en in te richten zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Matthé stuurt de dagelijkse leiding aan op een open en heldere wijze en weet snel besluiten te nemen. De inrichting van de organisatie is door Matthé opgezet en kenmerkt zich door professionaliteit en gedrevenheid. Voor SportJob zijn wij continu op zoek naar nieuwe recruiters die mee willen groeien met onze organisatie. Voor meer informatie stuur een e-mail naar matthe@sportjob.nl.

Martijn Dijkshoorn – werving & selectie
Martijn Dijkshoorn is binnen SportJob verantwoordelijk voor de werving & selectie.  Martijn is een prettige persoonlijkheid die een ondernemende instelling heeft en altijd zorgt voor een gedegen uitwerking van de kennis op het gebied van werving & selectie. Nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt weet Martijn als geen ander te herkennen en onder woorden te brengen. Voor meer informatie stuur een e-mail naar martijn@sportjob.nl.

Maarten van Vliet – Marketing & Sales
Maarten van Vliet is binnen SportJob verantwoordelijk voor de Marketing & Sales activiteiten. Daarbij zorgt Maarten voor de juiste vertaling van de wensen van de klant naar mooie geschikte diensten binnen SportJob. Maarten is een enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid die graag met u in gesprek gaat over de mogelijkheden van SportJob en denkt graag met u mee over de uitstraling van uw vacatures richting werkzoekenden. Voor meer informatie stuur een e-mail naar maarten@sportjob.nl.