KANDIDATEN SPORTJOB

Toe aan een nieuwe uitdaging? SportJob helpt u graag aan een baan die bij u past!

Wij zoeken de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en willen u graag aan een optimaal passende baan helpen. De recruiters van SportJob zijn u graag van dienst bij het vinden van een nieuwe baan. U vindt bij ons volwaardige gesprekspartners voor uw vragen en ambities. Met onze gesprekstechnieken en interviewvaardigheden halen wij de persoon achter het CV naar boven. Hierbij stellen wij met u uw ambities, vaardigheden, sterke kanten maar ook de ontwikkelpunten vast. Wij weten namelijk graag of u inderdaad goed past bij de functie waarop wordt gesolliciteerd. SportJob zorgt voor de juiste match!

Klik hier voor de SportJob vacaturedatabase

Wij verzorgen bij een bemiddeling voor een optimale begeleiding van het sollicitatietraject. U kunt ons te allen tijde benaderen met vragen over de werkgever of over de vacature. Wij kunnen u ook benaderen als wij een vacature tegenkomen waarvan wij denken dat die interessant voor u kan zijn.

Waarom via SportJob solliciteren?

Groot aantal werkgevers

Persoonlijke benadering

Snel een leuke baan

100% aandacht voor de juiste match

Groot aantal werkgevers
SportJob staat bij haar klanten voor kwaliteit. Kwaliteit in dienstverlening maar nog veel belangrijker kwaliteit in kandidaten die wij selecteren en voorstellen bij de ondernemingen. Wij hebben dan ook inmiddels een grote klantenkring opgebouwd die vaak de vacatures bij ons plaatsen. U kunt bij ons terecht voor diverse vacatures waarop u kunt solliciteren. Wij leveren onze opdrachtgevers goede kandidaten aan. Om onze goede naam te behouden is SportJob streng in haar selectie van de kandidaten. Dit werkt in uw voordeel, immers wanneer u geschikt door ons wordt bevonden voor een specifieke vacature, kunt u ervan uitgaan dat uw ervaring en vaardigheden goed aansluiten bij de vereisten zoals die door de opdrachtgever zijn neergelegd.

Persoonlijke benadering
Om een optimale fit te vinden tussen u als kandidaat en een vacature vindt SportJob het van groot belang dat er een persoonlijke band is met de kandidaat. Het vinden van de juiste plek zit ‘m immers vaak juist in de zogeheten zachte factoren; factoren die niet 1-2-3 uit een C.V. op te maken zijn. Onze werkwijze is hierop afgestemd door u vanaf uw eerste contact met SportJob te koppelen aan een vaste recruiter binnen onze organisatie. Deze recruiter is voor u beschikbaar om vragen te beantwoorden, of u bij te staan bij mogelijke problemen. Door dit nauwe contact hopen wij u optimaal van dienst te kunnen zijn en tegelijkertijd een beter beeld van u als kandidaat te krijgen om zo een perfecte match te kunnen bewerkstelligen.

Snel een leuke baan
Wij zullen er alles aan doen om voor u de goede match te maken met de werkgever. Wij hebben een groot aantal opdrachtgevers en hebben als doel om u snel aan een leuke baan te helpen. Indien u daar behoefte aan heeft zal SportJob u ondersteunen bij de voorbereiding op de sollicitatiegesprekken.

100% aandacht voor de perfect passende vacature
Vanwege commerciële belangen laten veel werving- en selectiebureaus zich nog weleens verleiden tot het zogeheten ‘cv-schuiven’. Kandidaten worden zonder grondige voorwerkzaamheden aan de opdrachtgever doorgespeeld. In de praktijk leidt dit regelmatig tot verkeerde verwachtingen en teleurstellingen bij zowel de kandidaten als de opdrachtgevers. SportJob streeft ernaar om dit te allen tijde te voorkomen door immer een kwalitatief matchingsbeleid te voeren. Dit doen wij door middel van een uitgebreid intake gesprek en begeleiding van het begin tot het eind van het traject.

Het vinden van een interessante baan start eigenlijk dus gewoon bij SportJob. Wij staan altijd voor u klaar, opereren vanuit uw wensen en zijn altijd bereid om dat stapje extra voor u te zetten. Wij maken graag eens kennis!

Meer informatie:
Klik hier voor meer informatie over ons privacy beleid.